Hoppa till sidans innehåll

Fridykningar Sommaren 2020

25 MAJ 2020 19:32
Här kommer de planerade fridykningarna för sommaren 2020. Du som är i behov av att låna utrustning kan komma och prova ut det tisdagen den 26/5-20 mellan 17-19 i klubblokalen. Mer information om fridykningarna kommer närmare varje dyk tillfälle.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2020 19:32

Fridykning utomhus sommaren 2020

Nu är det snart dags för att pröva fridykningskunskaperna utomhus. Vi hoppas att alla fridykare vill hänga med oss ut och fridyka i sjöarna runt Jönköping.

Sommaren 2020 bjuder Jönköpings dykarklubb på följande aktiviteter:

Tisdagen den 26 maj någon gång mellan 17:00 - 19:00 träffas vi i vår klubblokal på Klubbhusgatan 5 i Jönköping. Vi träffas för att vi i lugn och ro ska kunna titta ut den utrustning som du behöver låna av oss för att få ut så mycket som möjligt av fridykningarna i sommar. Vi har våtdräkter, handskar, viktbälten, huvor, fenor, masker och snorklar till utlåning.
Vi hoppas att alla som tänker följa med oss ut och fridyka i sommar kommer en sväng.
Välkomna!

Tisdagen den 2 juni fridyker vi i Axamosjön, vi utgår från badplatsen. Vi samlas vid klubblokalen kl. 17:00 för att samla ihop dräkter och övrigt material vi behöver under kvällen. Vi räknar med att komma iväg senast 17:30. Fridyket vänder sig till alla våra fridykare. Efter avslutat dyk grillar vi korv, komihåg att ta med egen dryck. Det kommer även finnas korv till alla chaufförer, åskådare och medhjälpare. Vi avslutar kvällen med att tillsammans hänga upp den utrustning vi lånat i klubblokalen.
Anmäl senast måndagen den 29 maj, -20 via hemsidan. (https://dator.isopoda.se/)

Onsdagen den 10 juni fridyker vi i Lovsjö. Vi samlas vid klubblokalen kl. 17:00 för att samla ihop dräkter och övrigt material vi behöver. Fridyket vänder sig till alla våra fridykare. Vi avslutar kvällen med att tillsammans hänga upp den utrustning vi lånat i klubblokalen.
Anmäl senast måndagen den 4 juni -20 via hemsidan. (https://dator.isopoda.se/)

Måndagen den 15 juni fridyker vi i Åsa. Vi samlas vid klubblokalen kl. 17:00 för att samla ihop dräkter och övrigt material vi behöver. Alla våra fridykare är välkomna men dyket är främst till för de som gått i Fridykningsskoj (ledare Sofia o Ammi), Diplomgruppen (ledare Jörgen, Anton o Tommy) och Steg 1-gruppen (ledare Adam o Amanda). Vi avslutar kvällen med att tillsammans hänga upp den utrustning vi lånat i klubblokalen.
Anmäl senast onsdagen den 11 juni -20, via hemsidan. (https://dator.isopoda.se/)

Att tänka på

  • Ta alltid med dig varma kläder även om det är varmt ute. Man är ofta kall efter ett dyk.
  • Ta med något att dricka både varm och kall dryck och ev. något att äta.
  • Vi har även ett begränsat antal dräkter att låna, så det är först till kvarn som gäller.
  • Aktiviteten är avslutad när fridykaren har spolat av och hängt upp sin dräkt som hen har lånat av klubb.

Fridykare som inte klarar att ta på sig fridykarutrustningen själv ska ha förälder med sig.
Fridykarinstruktörerna Jönköpings dykarklubb


E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Jönköpings DK Isopoda - Sportdykning
Tommy Lööf, Grönagatan 59 A
55336 Jönköping

Kontakt:
Tel: +46705359433
E-post: This is a mailto link

Se all info