Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idag (26/2) genomfördes den sedan förra året uppskjutna Jönköpingsgalan. Självklart i digital form. För arrangerandet av Riksidrottsmötet 2019 vann RF-SISU Småland första pris i kategorin ”Årets event- och mötespris”.
 
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut (24/2) att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.
 
Under måndagskvällen (22/2) genomförde RF-SISU Småland tre informationsträffar kring hur idrott kan bedrivas. Totalt deltog xxx personer. Här kan du ta del av träffarna i efterhand.
 
RF-SISU Småland bjuder in till Informations- och dialogmöte med förtroendevalda och tjänstepersoner i Smålands SDF den 22 mars.
 
Årets komet 2020 har utsetts, i ett samarbete mellan RF-SISU Småland och Swedbank, och går till Växjökanotisten Signe Claesson.
 
Sparbanksstiftelsen Alfa fördelar, i samverkan med RF-SISU Småland, stöd till föreningar i Jönköpings län inom tre olika områden: anläggning, unga ledare och material som möjliggör utvecklingsresan ”Ny syn på träning och tävling.
 
Under pandemin har många föreningar fått tänka nytt och hitta nya lösningar. I Västerviks IF - basket ansökte man om stöd från RF-SISU Småland för en portabel streetbasketplan.
 

Hur kan man idrotta nu?

(2021-02-12 07:16)
Idrotten fortsätter att påverkas av pandemin. RF-SISU Småland, i samverkan med flera SDF, bjuder in Smålands idrottsföreningar till informationsträffar den 22 februari.
 
Nu kan du nominera kandidater till Länsförsäkringars juniorstipendier, senast 15 mars vill vi ha din nominering.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de som är födda 2002 och senare återigen kan återgå till sina idrottsträningar och betonar vikten av att även gymnasieungdomarna nu får tillgång till träning igen.
 
RF-SISU Småland söker en idrottskonsulent med kommunansvar i Hultsfred, Vimmerby och Västervik.
 
 
 
Regeringen gav idag, torsdag, tydligt besked att idrottsträningar för barn och ungdomar som är födda 2005 och senare kan återupptas både inomhus och utomhus.
 
Fram till den 26 januari kan föreningar (och förbund) ansöka om Kompensationsstöd avseende ekonomiska förluster för kvartal 4, 2020. Under onsdagskvällen (20/1) genomfördes en informationsträff, vilken går att del av i efterhand.
 
12

 

Postadress:
Jönköpings DK Isopoda - Sportdykning
Tommy Lööf, Grönagatan 59 A
55336 Jönköping

Kontakt:
Tel: +46705359433
E-post: styrelsen@isopoda.se

Se all info