Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till fridykning hösten 2020

24 AUG 2020 19:17
Hej alla FRIDYKARE!
  • Uppdaterad: 24 AUG 2020 19:17

Nu är det snar dags för en ny termin med fridykning. Vi i Jönköpings dykarklubb vill innan vi drar igång veta vilka fridykare som kommer tillbaka till den här terminen. Om du vill träna denna termin måste du anmäla dig här senast den 31 augusti.

Vi gör det för att kunna följa restriktionerna ang. Covid -19 ang. gruppstorlek vid träning. Vi behöver då informationen om hur många vi blir så att vi kan organisera våra olika grupper/nivåer på bästa sätt, veta hur mycket bassäng vi behöver boka samt för att veta om vi har några platser att erbjuda nya fridykare.

När vi startar fredagen den 4 september är det viktigt att du betalt medlemsavgift och terminsavgift annars erbjuder vi platsen till någon som vill börja fridyka.

 

Pga. Covid -19 restriktioner ang. hur många som bör träna tillsamman kommer vi inte att kunna ha en lika öppen verksamhet som vi haft innan med att alla är välkomna när de helst vill börja fridyka. Inför den här terminen måste alla anmäla sig både nya som gamla fridykare och vi kommer inte kunna ta emot kompisar som vill hänga med och testa en gång i vår verksamhet.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens, Riksidrottsförbundet, Svenska sportdykarförbunds och Rosenlundsbadet rekommendationer ang. träning och samling i grupper. Det betyder att du som kommer till träningen ska var frisk och om du har haft några av de symtom som finns för Covid -19 ska du ha varit frisk i minst 48 timmar innan du kommer till träning. Detta gäller även den som följer med in på läktaren under tiden vi tränar.

 

Vi rekommenderar alla att införskaffa egen mask, snorkel och fenor, eftersom vi inte kommer att låna ut mask och snorkel vid enstaka tillfällen. Man kommer att kunna få låna utrustning under hela terminen om man anmäler det samtidigt som du anmäler dig till fridykningsterminen och då ansvarar du för utrustningen hela terminen och lämnar igen utrustningen sista gången annars kommer vi att ta ut en ersättning för utrustningen.

 

Har du/ni någon fråga ang. fridykningsträningen är ni välkomna med dem på This is a mailto link

 

Välkomna till en ny fridykningstermin önskar alla fridykarinstruktörer!

Skribent: Emil Liehl
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Jönköpings DK Isopoda - Sportdykning
Tommy Lööf, Grönagatan 59 A
55336 Jönköping

Kontakt:
Tel: +46705359433
E-post: This is a mailto link

Se all info