Hoppa till sidans innehåll

Klubbdag 11/7-20

30 JUN 2020 21:20
Alla dykare i Jönköpings dykarklubb är välkomna till vår KLUBBDAG, lördagen den 11 juli. Även våra familjemedlemmar är varmt välkomna på arrangemanget. Vi samlas kl. 8:00 vid klubblokalen för att plocka ihop den utrustning vi ska ha.
  • Skapad: 30 JUN 2020 21:20

Jönköpings dykarklubbs KLUBBDAG lördagen den 11 juli-20

Alla dykare, fridykare till tech dykare, i Jönköpings dykarklubb är välkomna till vår KLUBBDAG, lördagen den 11 juli. Även våra familjemedlemmar är varmt välkomna på arrangemanget.

Vi kommer att dyka i norra Vätterns skärgård och utgå från Granvik, någon mil norr om Karlsborg. Vi kommer ta med oss klubbens båtar för att kunna ta oss ut till dykplatserna. För att vi ska kunna planera så vi har tillräckligt med båtplatser är det viktigt att alla dykare och medresenärer anmäler sig till arrangemanget.

Vi samlas kl. 8:00 för att plocka ihop den utrustning som vi behöver ha med oss och för att kunna samåka till dykplatsen. Vi försöker komma iväg så snart som möjligt från klubblokalen , men senast 8:30 ska vi ha åkt. Vi tänker att båtarna lämnar hamnen i Granvik kl.10:00 för att ta oss ut till öarna.

Ute på öarna kommer vi organisera dykning så att det passar alla nivåer och det kommer även finnas möjlighet att bada men inte från någon badplats. Har vi möjlighet kan det bli en båttur in till Djäknesundet som är en av Vätterns finast badplatser.

Räkna med att dagen avslutas runt 19-tiden. All lånad utrustning ska vara tillbaka på sin plats samt båtar, motorer och annat material som vi använt under dagen ska vara avlastat från kärrorna innan dagen är slut. Detta gör vi alla tillsammans.

Du behöver ha med dig fika, mat och dryck för hela dagen.

För att kunna delta som dykare på arrangemanget måste din medlemsavgift vara betald. 

Anmälan sker Här 

Senast 5 Juli 2020

Välkomna! 

 

Skribent: Amanda Liehl
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Jönköpings DK Isopoda - Sportdykning
Tommy Lööf, Grönagatan 59 A
55336 Jönköping

Kontakt:
Tel: +46705359433
E-post: This is a mailto link

Se all info