Hoppa till sidans innehåll

Kallelse


Styrelsen kallar till Årsmöte i Jönköpings Dykarklubb tisdagen den 16/3-21 kl. 18:00. På grund av rådande situation har våran förening beslutat att detta möte kommer att ske fullt digitalt och vi kommer då att använda oss av ett Google möte. Handlingar till årsmötet kommer finnas tillgängliga senast den 9/3-21 på hemsidan.

Anmälan sker via hemsidan och det är viktigt att alla som vill närvara anmäler senast den 14/3-21. I anmälan vill vi ha namn och hur många ni tänkt vara vid den enheten.

Information om hur man kopplar upp sig till mötet samt länk kommer att komma ut via hemsidan närmare inpå mötet.  Årsmötet är för alla som är medlemmar i föreningen Jönköpings Dykarklubb Isopoda. Du som deltagare på mötet behöver inte ha kameran på under mötet och du behöver bara ha en mikrofon om du vill ställa frågor/kometerna på saker.

 

Bra att veta inför mötet:

  •         Det kan vara bra att använda sig av en dator för att man ska kunna se vad som visas upp under mötet.
  •         Är man flera medlemmar i familjen kan ni sitta tillsammans framför en dator/skärm.
  •         Alla har rätt till åsikter dock är det bara medlemmar som fyller 12 år i år och äldre som har rösträtt på mötet.
  •         Det är bra att ha läst igenom handlingarna till årsmötet på förhand.
  •         Då mötet är via webb är det bra att ha en stadig internetuppkoppling och sitta på en någorlunda lugn plats då det annars kan skapa mycket brus i bakgrunden och detta är störande.

Kom påläst till mötet.

/Jönköpings Dykarklubb Isopoda

Uppdaterad: 16 FEB 2021 19:57 Skribent: Amanda Liehl
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Jönköpings DK Isopoda - Sportdykning
Tommy Lööf, Grönagatan 59 A
55336 Jönköping

Kontakt:
Tel: +46705359433
E-post: This is a mailto link

Se all info